home sweet home

Nu är jag äntligen hemma från hällevik. Det har varit en vecka med blandade känslor. Mycket glädje, trötthet, skratt så det räcker och blir över, ja, mycket blandat. Det har iallfall varit en toppenvecka, stundvis.

Första dagen började med mycket information, bosätta sig, uppackning, pröva på träningar, havet och massa mat. Första dagen kändes faktiskt ganska lång och dryg. Och våran tanke var ungefär "vad gör vi här? Ska det vara såhär tråkigt?" men framåt kvällen fick vi lite roligare, tur det. Dag två, var första riktiga dagen av lägret. Då var vi tvunga att följa schemat som såg ut såhär mer exakt. : Vakna klockan 7, sjunga vid flaggan klockan 8, frukost klockan 8, uppvärmning vid 9, fristående, paus, matta, fruktpaus, havet, lunch, uppvärmning, hopp, trampett, fristående och sedan ledarkurs,  dusch/bad, middag, aktivitet, kvällsfika, och nattinatti. Detta schemat följde vi då varje dag, på pricken.

På kvällarna var det kvällsaktiviteter såsom uppträde, tippspromenad, disco och annat sådant trevligt. shaka loss på ett 9-12 års disco, haha fyfan. Lite kul måste jag erkänna att det var, men bara lite. För övrig var det grymt varmt att träna utomhus så mycket varje dag. Flera liter vatten gick åt, och huvudvärk hade vi nog alla. och inte minst träningsvärk. Så mycket träningsvärk har jag aldrig i hela mitt liv haft. Att gå i trapporna som då brukade vara mycket lätt, blev rena helvetet för mig. Och inte nog med det, jag sov överst i en våningssäng, och där kryper man ju inte upp tiotusen gånger om dagen nä, utan det var snarare flera hundratusen gånger man skulle envisas med att krypa upp där. Men det fick gå, jag överlevde iallfall.

Massa roliga citat har jag också, eller massa, jag kommer bara ihåg några som var så äckligt roliga när man hörde dem, helt sjukt.
Linus snackar om sina, lite, skitna fötter och säger:
- Äh, det är solbrända ser ni väl? Eller så smörjde jag in mig i gyttja, som infödingar gör för att skydda sig från solen.
- det gör grisar också.

Och när vi står och borstar tänderna utbrister jag:
- Håller du också på att kissa på dig?

Och idag lyckades jag även dra ett annat litet kisseskämt. "- jag var sjukt kissnödig, men nu försvann det!" haha jaså, vart då får jag frågan av pernilla. :) Ja, men uppvisningen idag gick kanon, trots att vi bara körde fristående (dans för er som inte vet). Lite tråkigt att det började regna just idag, när vi haft så fint väder annars hela veckan. Men man kan som sagt inte få allt, så det var bara till att bita ihop. Och med handen på hjärtat så kan jag faktiskt säga att jag är lite glad över att det bara blev fristående. Jag har oroat mig så mycket för att de inte skulle gå bra, så gick det kanonbra. Och så om jag då tabbade mig på trampetten eller något så skulle jag tryckas ner i botten, det ville jag inte. Jag har säkert missat hur mycket som helst att berätta om lägret, min hjärna är inte 100%ig idag. Men dyker det upp något kul jag missat så skriver jag självklart det :). Nu tänkte jag ladda upp bilderna på bilddagboken, så där kan ni se dem.
tack alla för en mycket trevlig vecka, tack! :)

over and out
kristin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0