you're one of a kind

Yes. Nu är det äntligen helg igen,  första veckan avklarad. Bara några kvar.

Dagen har varit finemang och skolan gick rätt fort ändå. Började dagen med spanska, som visserligen aldrig är rolig, efter det hade vi engelska, + oförberett engelska prov. Shit i bullen, men det känns som  att det gick bra. Fast egentligen ska jag inte säga att det känns bra, för då går det skit. Så jag säger ingenting. Ja, efter det hade vi bild, sucky! Sedan hemkunskap och eget.

När skolan slutat mötte jag adam vid stationen, tog bussen hem till honom. Trevligt värre! Blev lite prat, tv, mat och två filmer. Kommer inte ihåg vad den första hette, men den andra vi kollade på var iallfall "Made of honor". Bra filmer i vilket fall som helst. Sedan körde han ner mig till stationen, supersnällt med tanke på att det var fett kallt att åka. Usch stackarn. Tog iallfall tåget hem sen, och otur som jag hade så  tog dem betalt. Jävla skit. haha 55 spänn fattigare nu. Tur jag hade med mig pengar iaf (:  annars hade jag nog inte kommit hem, höhö. Aja.

Vid tolv stack jag ner till ESC och träffade ball3n. Stod och pratade i en timme. Haha härlig pojk, sen drattade jag hem för att jag frös som en jude och trött som ett as. Så nu sitter jag här, ska snart dratta i sängs skulle jag tro. Ifall jag nu inte hittar en bra film på datorn, vilket inte är så troligt. Så jag säger väl godnatt nu :) förresten, fest imorgon?

sötnos (:
over and out


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0