find you way, beat the best!

Nu är jag snäppet mer gladare än jag var förut. Riktigt skönt att ta ett bad med massa skum. Där hade jag kunnat ligga hela natten, tro mig. Men just nu sitter jag och funderar på vad ska sysselsätta mig med varje måndag, tisdag och torsdag-kväll fram tills v.3? För från och med idag är det juluppehåll med gymnastiken, för oss och även för de små barnen. Jag har iallfall kommit på vad jag kan roa mig om tisdag eftermiddagarna/kvällarna. Det kommer ju nämligen ut nya avsnitt av one tree hill på tisdagarna. Dock håller ju det tidsfördrivet bara i 40 minuter, sedan måste jag hitta något annat. Men jag ska ju faktiskt se det positivt ändå, nu får jag mycket mer tid över till att träffa alla nära och kära.

Jag funderar ut något med tiden. Förresten, tänkte visa en bild på klänningen ska jag klicka hem från internet som ska bli min nyårsoutfit.


Nå, vad tycker ni? Något att sätta tänderna i?
Det lutar åt den, dock kommer det ut en ny kollektion med klänningar snart, så ska vänta något vecka med att beställa den. Tills jag sett om några av de nya klänningarna kanske är finare? Jag letar vidare. Det är nog lite som du sa, en kvinna nöjer sig aldrig. haha, först skrattade jag lite åt det. Men när jag tänker efter, så är det oftast rätt. Man ska ha det bästa av det bästa helt enkelt! Det är ju nyår, det är ju värt det!


Kommentarer
Elin

Den klänningen har jag också kollat en del på :)

riktigt snygg är den, men å himla svårt att bestämma sig ju. ;)

2008-12-02 @ 19:50:31
URL: http://eliningvarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0