if you love me, won't you let me know?

Har försökt att fixa och trixa lite med designen här ikväll, eftersom jag börjat tröttna på denna gamla. Utan några resultat som ni ser, fantasin är inte riktigt på topp idag. Fortsätter med det en annan dag, någon gång.

Klockan är redan halv nio och jag har som vanligt inte fått något vettigt gjort. Sitter och kollar på gamla bilder nu, (för en gångs skull inte sedan i somras), utan nu är det helt andra bilder. Vipps, så längtar jag plötsligt väldigt mycket tills
vi slutar nian, och allt det roliga som hör till. Visserligen kommer jag sakna några i våran klass, notera några! För trots våran klass finns det en hel del jag tycker ska bli skönt att få slippa att träffa varje dag. Men också en hel del jag kommer att sakna. Personerna man inte kommer att träffa mera efter nians slut, de personer som betyder mycket kommer man förhoppningsvis hålla kontakten med. Dem man bara pratar med och umgås med sådär ibland, vad händer med dem? När träffar man dem igen? Aldrig.  Men vi har mycket kvar att uppleva tillsammans, vi på gemöskolan. Vi i nian.

Är det fest i helgen, påtal om ingenting?
0763366278, ni har väl inte glömt?
=D

nu ska jag ta mig en dusch och sedan kolla film! Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0