I've been thinking a lot

Imorgon gäller det. Imon ska ingenting gå fel, och vi alla ska vara glada och le! Har inte fått något dålig feedback änsålänge, vi hoppas på att det förblir på det viset. Dock har jag ju inte hunnit göra något av det jag tidigare nämnde att jag skulle hinna med, sy upp klänningen osv. Jag blev istället överfallen av fisk, överfallen på ett bra sätt. Vi hade en hel del att prata om, haha. Johopp, det blev lite mat, bullar och massa one tree hill. Hon tycker verkligen om det, I could tell. Sedan dissade hon mig för att vara med robin....
då blev jag ledsen.

Men nu är jag pepp igen. Hade planerat att lägga mig tidigt idag, men det lär väl inte komma på fråga. I och med att jag somnade efter skolan, i ett par timmar, så kan jag ju bara drömma om att jag kommer att somna tidigt inatt. Det värsta är nog ändå att jag måste upp typ femtioelva timmar tidigare än vanligt. Samlingen är halv 8, klockan 7 för dem som ska sjunga solo/duett. Jag alltså. Och jag ska hinna locka håret, sminka mig, duscha, äta, fixa mat, och allt. Kommer ta hur många timmar som helst. Haha. sow, jag har en härlig morgon att se fram emot.
Pojkar, ni ska nog vara glada att ni har det vi inte har. Ni slipper ju faktiskt att stiga upp tidiga morgonar bara för att göra det som vi gör. Fast å andra sidan verkar vi tjejer ha mycket roligare saker att göra :)) det överväger det mesta!

Nähe, kanske jag borde fixa alla saker tills imorgon nu. Så jag inte kommer helt tomhänt imorgon! Wish us luck! puss


bild i repris


Kommentarer
Lollo

lycka till imorgon!

2008-12-11 @ 23:35:42
URL: http://confessionsbyme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0