to a woman so heartless

Godmorgon, eller godmiddag. Som ni vill. Jag vaknade iallfall för någon timme sedan, har bara legat i sängen och kollat på tv och verkligen inte velat stiga upp. Men jag tog mig i kragen, hårt, och fick mig själv upp ur sängen. Även om det var så jäkla lockande att ligga kvar där, och bara sova bort hela dagen. Fast då hade jag ju missat allt det roliga som händer ikväll, det vill jag inte. Jag behöver en rolig kväll, längesen man fick det. Hoppas på mycket folk också.

Iallfall, idag ska jag fixa lite andra saker också. Ska bland annat snart hoppa in i duschen, leta fram balderskläder, packa iordning allt jag ska ha med mig, smink, platt/trippel-tång, kläder, skumpa(gott att dricka), etc. Sedan bär det av till mitt kära E, där det antagligen kommer att vara en massa tjejer, syftar då på titti, johanna och ja, evelina själv. Fler vet jag inte om det är. Där ska vi fixa iordning oss, för att sedan dra till nästa  riktiga förfest. Till sist blir det ju då balders, som ni alla säkert hade kunnat räkna ut.

Ja, nä, det är väl bäst jag sätter igång. Så jag slipper stressa rumpan av mig som jag alltid gör vid sådana här tillfällen. Ha en toppen kväll, så ses vi där! puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0