du gör det bara svårare

I told you so.

Idag är det torsdag, ruskigt fort går dagarna måste jag säga. Det var ju måndag för bara några dagar sedan, och imorgon är det helt plötsligt fredag. Vi började dagen med mentorstid iallfall, lite eget och spanska. På spanskan kollade vi på en film, som denna gången faktiskt bara bestod av spanska, lite engelska i kanten också. So, då jag och simon missade filmen, inga glada miner på vår lärare här inte. Tråklektioner de sista iallfall.

Promenerade hem med Johanna, stack ner och köpte mitt efterlängtade hårspray, mitt har varit slut i sisådär 4 dagar nu. Så jag slog till med två burkar/flaskor, vad de nu kallas. Så nu är jag nöjd. Suttit och tittat lite på one tree hill, sedan stöp jag i sängs. Känner mig allvarligt som en lite baby, som sover middag varje dag. Haha! :) 
 Ska snart bege mig härifrån, har lite saker att fixa inför imorgon. Ska sy upp mitt alldeles förlånga lucialinne, fixa maschetter eller vad det nu kan tänkas heta. Ni vet det vita man har runt ljuset som tärna? Fixa mat/någon slags fika till imorgon, och öva lite sångtexter så att dem sitter där dem ska.


haha, fin bild jag hittade på simons bilddagbok!



Kommentarer
Sofia

tack så mycket:)

skoj att du är med och tävlar :D

2008-12-11 @ 21:07:43
URL: http://sofija.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0