you'll never find out the real truth in here.

jag är tveksam till om det blir någon skola för mig imorgon, men jag missar ändå inga viktiga lektioner. Vi sak nämligen kolla på film imorgon, Good will hunting. Så känns ändå ganska meningslöst att gå dit för att kolla på film när jag lika gärna kan göra det hemma. Vi får se hur jag mår imorgon.

Kollade ni på gossip girl?
Yale och skolan de ville gå på? Det får en att tänka till riktigt mycket nu. Det är snart bara en månad kvar tills vi ska ha sökt till linjerna vi vill gå på. Där våran framtid börjar. Jag har ännu inte ångrat mig och håller mig fast vid mitt enda val just nu. Ska besöka skolan efter jul och vara med på deras lektioner. Förhoppningvis får det mig att bli ännu mera säker på att det är där jag vill gå.

Förresten som ni kanske ser har jag ändrat designen igen, satte ihop det lite fort eftersom jag tröttnat på den gamla. Vad tycker ni? Det tar nog inte så lång tid innan jag byter igen, blev lite hastigt sådär nu. Vi får se. Nu ska jag tappa upp ett varmt bad med massa skumm, och bara relaxa, låter inte det toppen? later!



Kommentarer
amanda

ahaa, ska du besöka john bauer!? :D

2008-12-15 @ 19:01:42
URL: http://amandut.blogg.se/
Kristin

japp det ska jag :D

vill du hänga med? :D

2008-12-15 @ 19:02:58
URL: http://expooosed.blogg.se/
amanda

hade ju faktiskt inte varit helt fel :D

när ska du åka? :)

2008-12-19 @ 22:49:26
URL: http://amandut.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0