party like a rockstar

Vilken kväll igårkväll alltså. En av de roligaste kvällarna på sommarlovet, lätt. Den roligaste till och med för det händer ju inget annat roligt.

Dagen började med en tripp till växjö, igen. Skulle förnya passen, fyfan, jag hatar att ta passfoto. Man blir alltid så nedrans ful och så ser man ut som en uppstoppad hamster. Jag gör iallfall. haha. Efter vi var klara med det så gick vi runt lite i stan, blev lite affärer och så. Trevligt. En sväng i samarkand hann vi också med innan vi körde hem.

Väl hemma blev det att duscha snabbt som attan, sen packa ner en massa skit och tillslut dra sig ner till johanna. Fixade och gjorde iordning oss, även paulina var där. Efter det kom domina, då jag och paulina cyklade ner till eve sen. Där blev det lite förkrök, ja någon gång måste bli den första gången jag använder det ordet, med trevliga tjejer som titti ia och evelina själv. Sen cyklade vi runt lite överallt för att fixa det sista, och sen drog vi iväg till ormakulla.

Väl framme fick vi oss en chock, en liten chock. Eftersom vi egentligen visste att dem skulle komma, men när vi kom så satt det tre killar vi utomhusbordet, och det hade såklart redan börjat. Tidigt ute, tidigt borta. vilket märktes ganska tydligt på en av pojkarna. Och den andra killen visade sig att jag nästan kände. På sätt och vis. haha visst är det härligt med återföreningar? xD aja. Det var rätt lugnt  ett tag, inte mycket folk och mest tjejer. Så vi satte oss där ute där det blev tjejsnack och sådant. Men sen jädrar kom det folk på kvällen. Diöbor, enerydabor, markaryd, älmhult, ryfors, osby, danskar, ja, folk överhuvudtaget. Jag hade iallfall mycket trevligt. Kul att få träffa lite nytt folk någon gång. Det var lite synd att huses stängdes som det gjorde, men det är sådant som händer. Och jag skäms fortfarande. Jag tror jag har skämt ut mig för iprincip alla som var där. Längesen jag hulkade och snyftade så mycket, och för ingenting. Men jag tackar alla som var snälla och sa saker till mig som jag ville höra. Tack, jag menar verkligen det. Det var sött av er, och alla sms jag fick på kvällen. Man vill bara le. Underbara vänner jag har va? (:

åh yepyep. Trevlig kväll och jag tackar även evelina och tittiluttan som ville fixa något sådant för oss. big thank you. Det kommer nog dyka upp lite bilder från festen när jag får tillgång till min dator som jag inte har nu. Eftersom ett par små jobbiga ungar måste sitta och spela spel. nej jag skojar bara. Inte små&jobbiga. Men ja, barn! haha jaja, nu ska jag kila , puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0