it's me, you and the dancefloor.

Har precis varit ute och schteekt i solen, kan ju säga att det är mycket härligt och varmt. Tagit en paus för att jag skulle in och äta, så passar på att skriva lite innan maten är klar.

Igår var det som ni alla kanske vet, Sveriges nationaldag. Och det firade vi genom att bada hela dagen i bökhult, och efter det, på kvällen, blev det grilling hemma hos mig. Jag hade det trevligt, även om grillingen inte gick världsbäst för min del. Haha. usch. Ja, och jag hoppas ni andra hade minst lika trevligt. Senare på kvällen drog vissa, och några stannade kvar. Det blev prat och sådant inne på mitt rum, trevligt. Somnade runt 2 och trött som fan var jag när jag vaknade. Men jag ville ju inte sova bort hela dagen, så jag steg upp hyffsat tidigt.

Idag händer det som sagt inget särskilt, blir väl bara till att ligga ute i det härliga vädret, tror inte jag orkar pallra mig ner till bökhult idag. Men vi får se, om någon frågar så går de väl säkert an. Kan ju bli dryg att bara ligga själv hemma. Nåväl, nu är mina potatisbullar klara, eller vad man nu kallar det. Så ska kila iväg och äta, sen blir det ut igen :) puss på er. :* <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0