silence is golden

Ja må dem leva, ja må dem leva, ja må dem leva uti hundrade år. Javisst ska dem leva, javisst ska dem leva, javisst ska dem leva uti hundrade år.  Hurrahurrahurrahurra! :) Idag är det då alltså Domina och Albins födelsedag, därav denna vackra sång. Kom inte på vad man sa innan hurra grejen, men idag är det iallfall deras dag. Och jag hoppas ni får den bästa 15-årsdagen. Åh visst är det härligt när folk fyller år, alla är så glada. Jag blir iallfall glad.

Nä, nog om det. Jobbat klart för idag, fick sluta 20 minuter tidigare idag för att vi varit så duktiga. Men jag kan också påpeka att det också känns som att det har varit den längsta dagen hittils. Mest tråkjobb och sådant idag. Inge vidare. Började dagen med att rensa ogräs, som jag frivilligt sa att jag kunde göra för att jag vägrade köra gräsklipparen. haha tönt jagvet, men det känns som att det hade gått åt pipan ifall jag hade försökt mig på det. hihi. Ja, sen vart det fika som vanligt, och sedan återigen rensa ogräs i någon timme. Sen fick vi den stora äran att klippa häcken, haha. häcksaxen vågade jag mig faktiskt på. Det var inte så farligt, men tungt. jisses. Jag kommer ha träningsvärk i armarna kan jag ju säga. Ja, det tog resten av dagen. Något positivt är iallfall att solen skinit på idag, första dagen sen jag började att jobba så har vi fått se sol. Skönt, och jag hoppas verkligen de håller i sig. Jag vill ha solsken.

Idag/Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Inga speciella planer. Dock  ryktas det om fest för domina fyller år. Vi får se om jag knallar dit, ska ju jobba imorgon också. Fan! Börjar bli lite trött på att alltid vara den som måste hem först och sova. Men det är bara en dag till imorgon, (för på fredag är vi lediga) Och sedan nästa vecka. Ska försöka jobba in fredagen också, om vi inte får den ledigt också. Jag gillar Hasse. Han tycker vi får för dåligt betalt av kommunen så han skriver dit lite extra timmar så att vi kan få ledigt fredagarna, och bäst av allt, hör och häpna, vi behöver oftast inte jobba in dem! Ja, jag gillar honom! Så om jag har lite tur så kanske vi får ledigt nästa fredag också. G-ö-t-t!  Yäyä, maten kallar! puss! (:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0