walking disaster

Ny vecka, igen. Det är nu det börjar kännas att detta sommarlovet kommer att gå riktigt fort. Jobbar två veckor till, och läger en vecka. Hur ska jag få tid till sådant jag faktiskt vill göra? Ja, vi får väl se. Det kommer ju fler sommarlov trots allt. Ja, men jag fick iallfall en ganska bra start på dagen, upp och jobba skruva färdigt staketet, måla, laga bänkar, laga staket och nät och sist rensa ogräs. Alltså en helt okej dag. Och nu vet jag att min arbetskompis inte gillar att rensa ogräs eftersom han typ totalvägrade. Så jag fick fixa det mesta själv. Så kan det vara.

Ikväll väntar mig en långpromenad med bärande på gräddbollar med J. som vi förhoppningsvis ska lyckas få slut på. Är trött på att gå hemma och veta att alla 21 lådorna ska vara slut sålda. Och inte nog med att de ska vara slut, de ska också hända inom denna veckan.. Så idag får vi sälja järnet, (jag vet att jag sagt att jag ska sälja dem nu hela veckan, men idag ska det hända(!) och gör det inte det så skjuter jag mig) Eller något. Idag ska jag även försöka hinna med att göra klart konfirmationskorten som jag fått hem, ska skriva lite på allihopa och adressera dem också. Usch, nu kändes det som att jag helt plötsligt fick jätte mycket att göra. Keep on the good work! Jag har ju effektivitet i kroppen nu. Energi.

Jag kom att tänka på att jag faktiskt inte har särskilt mycket planer inför mitt kära sommarlov. Så jag vet inte riktigt vad jag oroar mig för att jag inte ska få tid till. Herregud, sommarlovet är ju några veckor. Något måste jag ju hinna med. Midsommar är ju redan avklarat, så det kan vi ju bocka av. Det kommer att bli rixfm i augusti också, det ska jag ju också lyckas hinna med. Sedan har jag faktiskt inte fler saker inplanerade just nu iallfall. Visserligen dyker det ju upp nya saker hela tiden att göra. Men som jag kan komma på nu så är det faktiskt inte så mycket mer. Jo, jag fyller ju år. Och så ska jag någon gång under lovet hinna med att ta moppekörkort. Vilket jag inte är så säkert på att jag vill längre, tycker nästan det känns lite onödigt för jag lär ändå inte köra så värst mycket. Men ja, kan ju alltid vara bra att ha. Det är ju trots allt en del av min födelsedagspresent antar ja, så jag får väl vara glad att jag slipper betala det själv ivartfall :) Nej nu börjar detta spåra ur, jag vet att ingen orkar läsa sånna här långa inlägg, därför tänker jag sätta punkt nu (.) ciao! :)


this is what I need.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0