you got so many colours make a blind man so confused.

Var får jag allt ifrån?!
- glöggen!

sista prao-dagen i fredes. gick super, ärenden sprangs, hit&dit. fika fick jag också gå och köpa, det jag ville ha! supersnajsigt.  fick dessutom hårprodukter som ett stort tack för att jag hjälpt dem med dittan och dattan. att vika och tvätta handdukar som dem hade väldigt lite tid åt vill säga. resten av fredagen ängdade jag tiden till att  inte göra någonting. så det blev film för hela slanten, och till viss del oroligheter. men så finns det sånna bra personer som bara gör allting bättre.

på lördagen kom johanna hit på kvällen, även också salome och sara. blev massa prat, och dåliga, väldigt gamla, och allmänt ointressanta melodifestivalen klipp. jag och salome hade det mysigt i våran lilla hörna."party like a rockstar". stunden efter kom resten av högen, johan, robin, andre, max, albin och joel. kolla melodifestivalen och sådant mys. för er som inte lagt märke till detta, Björn är snäppet bättre än alla andra. alltså, anledningen till att man ens tittar på schlagerfestivalen, om man nu kan kalla det schlager. var ute och gick en sväng, tills vi kom på att det var väldigt blåsigt och kallt ute..

idag var det till att stiga upp i tid till kyrkan. jag kan ju inte dirket säga att det var särskilt efterlängtat, eftersom jag inte sov mer än typ 4 timmar den natten. men det var bara till att stiga upp och vara glad. kyrkan sög som vanligt, även om konfirmanderna höll i det. no offence.  efter kyrkan kilade jag hem med salome till henne, blev lite let's dance och Simple life på tv. stack sen ner till haganäs för att titta på killarnas innebandymatch. och ja, den skiljde sig inte från någon annan match, except, att dem vann den här gången. congratz! därefter följde sara med hem, blev prat och sådant som vanligt. lagade mat, makaroner och köttbullar, min specialité. Ohyes!  tittade på oc, sen ringde robin. han kom en stund också,  pratpratprat!

ikväll det blev lite phonetalk med sara, alltid lika trevligt :) och imon blir det som väntat skola igen, sucky(!) och sen ev. träning.  nu ska jag byta ut mina kläder mot min outhärdliga pyjamas, och sen lägga mig och titta på film och hoppas på det bästa. "Jag kanske borde utnyttja att jag är 15". eller vad säger du sara ?  (;
godnatt :*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0