we could be heroes

jag har aldrig riktigt kunnat föreställa mig hur snabbt tiden egentligen rinner iväg. Det är nästan exakt en månad kvar tills vi slutar, ( en dag försvann idag).  Men, 13:e Juni är det sommarlov, tiden dit kommer ju gå helt sjukt snabbt, och lovet lär ju inte dra ut på tiden, snarare bara göra så att tiden går fortare. Nu har förresten mitt lov börjar lösa sig, fick papperna om att jag blivit medtagen till hälleviks lägret, som tidigare krockade med feriearbetet. Men eftersom jag har en så underbar pappa så ringde han och fixade så jag fick jobba ett par veckor innan. Så nu blir det jobb vecka 25, 26, och 27 på älmekulla, och läger v. 31. jäkla härligt lov ska det bli. Vi får ju också hoppas på att vädret är kanon. Även om det inte gör något ifall det skulle regna ett par dagar. Regn behövs ju faktiskt också, bara i måttliga mängder vill säga. Ja, nu är det sommar vi vill ha, jag iallfall.

Idag hade vi matteprov. Gick väl, helt okej skulle jag tro. Det är vad jag hoppas på iallfall. Sen när man själv känner att det har gått bra, går det oftast åt helvete. Jag kanske borde inbilla mig att provet gick skit, så kasnke de visar sig att det gått riktigt bra. Who knows? Resten av skoldagen har väl gått hyfsat fort, inga plågsamma lektioner eller något sådant. fränt. Cyklade ner till byn en sväng med Johanna sen, hittade inget, och sedan stack jag ner till kyrkan för en extra lektion med konfan. sug, sug och åter igen, sug. Skönt att det är över på lördag, verkligen. dock är jag nervös som ett as, jag kommer glömma frågorna och ännu värre, jag kommer att glömma svaren på frågorna. Efter konfan ville syrran ner till byn och köpa konfirmations present till mig, så jag följde med. Jagvet att det inte är lika roligt att få något som man redan vet vad det är, men bättre det än att man får något man inte gillar, right?.

Jaja, nu ska jag iallfall plugga på kemin och engelskan. och fortfarande, jag är skoltrött. Bara ett par prov kvar, sedan är det lov. Sen går ju vissa dagar faktiskt bort, det är brännbollstunering, lekdagar, en dag på haganäs för info om gymnasie, och sådana allmänt roliga lektioner. Vi längtar. Nåväl, nu svamlar jag bara igen, nu säger vi hejdå. Så, Hej då! =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0