whenever I see you I need more

Idag är det återigen måndag, och vi har en hel vecka av skola framför oss. Men eftersom det börjar närma sig sitt slut så går tiden snabbt. Härligt må jag säga. Igår så var jag ju som sagt hos salome. Det var mycket mys, satt ute i Bökhult och pratade om allt. Det känns bra tycker jag. Ett par timmar efter kom också jp, mycket trevligt med änder och fåglar. haha. ouhff. Och denna veckar väntar sig inget särskilt roligt, eller det ska ju visserligen vara kockduellen imorgon för årskurs åtta. Jag hoppas verkligen den blir av (det var inte så säkert) för det hade faktiskt varit riktigt roligt med lite tävling i matlagning för omväxlingsskull. Onsdag är vanlig skoldag, likaså torsdag skulle jag tro. Fredagen är helt vanlig, fram tills klockan ett, då vi åker till göteborg med klassen. Det ska faktiskt bli roligt att göra något tillsammans, och för första gången längre bort än virestad och bråthult. haha Fast därifrån har vi också roliga minnen. Men Göteborg ska bli lite extra, med liseberg och shopping. tummen upp för det.

Aja, efterskolan blev det träning, troligt vis sista träningen för denna säsongen för min del. Mina knän klarar nog inte mera nu, och jag känner att jag inte borde slita mer på dem när det egentligen inte ens är nödvändigt. Så det blir nog max en till träning för mig. Sen får det vara nog.

Nåväl, nu ska jag ta och klicka mig in i paint och designa min schampoflaska, har inte riktigt kommit igång med det än. Någon som har något förslag på uteseende? Jag är fantasilös och behöver all hjälp jag kan få. muhi.

Monika Kristin Karlsson


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0