du är min jättebebis

tjollahoppsan, eller tjofräs som man faktiskt också kan säga. Fast enligt vissa går ju faktiskt inte det.  Men det är inte det som är poängen.

Idag har skolan varit rolig. Jag har skrattat så mycket att jag faktiskt, lite pinsamt att säga, har träningsverk i magen nu. Hur otränad måste inte jag vara som får träningsverk av att skratta? Första lektionen hade vi luciasång. Ganska mysigt att vi äntligen gått igång med övningen och så. Låtarna är så väldigt mysiga att lyssna på, sjunga också för den delen. Hur det låter, ja det är ju faktiskt en annan femma. Andra lektionen var engelska, som några av oss lyckades komma ca 10 minuter för sent. Lektionen därpå var dagens roligaste lektion faktiskt. Vi gjorde nog inte något vettigt och vi sprang runt och bara flummade. Måste man faktiskt så göra då&då. Jag är en jättebebis och simon ville leka apa. ja, ungefär så resulterade lektionen, lite suddkastning också. Himla bra sätt att fördriva tiden på, actually. Lunch efter det, och en och en halv timmes rast. Sjukt segt. Och vi klagar på att vi har för lite rast, och när vi väl får en lång rast klagar vi för det. Idrott stod näst på schemat, och det var gymnastik. Riktigt kul!

Sista lektionen hade vi engelska igen. Marius ska ligga med 35 personer på lovet och jag är glad över att ha återfunnit mitt suddgummi. Frid och fröjd kan jag lova.


Nu sitter jag hemma, att cykla hem tog på krafterna, särskilt när det är iskallt ute och det blåser nått fruktansvärt. Så jag gynnade mig själv med en varm kopp med latte. Snart ska jag gynna mig själv med lite träning också, nyttigpetter vare ja. Men blir nog dans mestadels av träningen, måste få en hela hälleviksdansen så att vi inte gör bort oss big time den 1:a december, då uppvisningen hålls på haganäs.

nu blir det att byta om och lite sådant. vi hörs ikväll antagligen =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0