I will be right here waiting for you

Nu är halva veckan gången, lite mer än det till och med. Skolan behöver jag knappt berätta om. Alltid lika seg och tråkig. Men jag gör det ändå, bara för att ni ska inse hur tråkig skolan egentligen är. Började med en lektion eget arbete, idrott var lektion nummer två, och vi spelade volleyboll igen. Sedan hade vi nog eget arbete två lektioner om jag inte minns helt fel, sedan lunch, och lite eget återigen. Men jag kunde glädjas med av att få massage på många av våra raster. Dock var det inte så jätte skönt, jag grät, det rann tårar längs kinderna på mig när salome och johanna skulle trycka ut mina muskelknutor, och jag så gott som dog.

Sen gick jag hem, och sen gick jag till torget, för adam skulle äta. Men var klar när jag kom, så vi gick hem igen. Kollade på one tree hill, och jag busade lite med martina. Men låg mest och pratade en massa. Han är knäpp och elak!
" du ser ut att väga 68 kilo" - heey, thanks buddy! Det värmde i mitt hjärta. Så jag bad honom gå och skjuta sig själv, och allting löste sig efter det :D....................................
nä, riktigt så dramatiskt gjorde vi det inte. haha, men det var inte långt ifrån, nej. Så vi åt lite pizza för att dränka oss i denna sorg, det hjälpte. Aja, har haft en super bra dag/kväll iallfall. :)

Nu ska jag ta och göra lite andra saker. Började pyttelite på hk:n hade jag tänkt mig. om jag hittar mina papper vill säga, inte så troligt. Well, PUSS! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0