oh dear, you look so lost.

tjollahoppsan

nu har det gått sådär lång tid innan jag skrivit något, en hel dag. Men det känns faktiskt som en hel evighet sedan jag skrev, ja, är man beroende så är man. Finns inte så mkt att göra åt det, mer än att längta efter dator.

Men jag börjar där jag slutade, igår alltså. Träningen var super rolig och jag och pernilla har nog aldrig haft roligare när vi tränat våra fasta rumpor och lår. Ja, jesus vad roligt vi hade. Efter träningen åkte jag och sara till baron för att spendera våran kväll där. Riktigt mysigt hade vi, vi mockade, lagade god mat, (makaroner och köttbullar á la sara.), kollade på white chicks typ tre gånger, plus kollade klippen. Ja, jag hade en toppen dag, och mysigt var det. Sara såg ett stjärnfall också, ja bra hade vi det. Sedan på kvällen kom sara hit igen, även adam. Vi kollade på lite filmer, min konfirmation bland annat. Åt pommes gjorde vi(hon) också :D ja, trevligt. Jag och adam var ute och gick en runda sedan också. =)

Ja, det var mina dagar, kort och väldigt sammanfattat. Jag har så mycket citat jag tänkte skriva ner, men så fan heller att jag kommer ihåg dem. Måste vara minnet :) nu ska jag iallfall kolla färdigt på white chicks igen :D puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0