sometimes they do come back

hejsan mina vänner, stora som små.
Skolan idag har varit ganska jobbig faktiskt. Men nu är äntligen det värsta över, nu fattas bara det stora so-provet. Började med mentorstid, jätte tråkigt. Bara satt och pratade, men det är å andra sidan ganska trevligt ändå. Eget arbete efter det, lite språkval där vi lekte en konstig bollek med åsiker, antar att jag var den enda som inte lyckades fatta hur man skulle göra. Jag får leva med dessa men, jag är ju trots allt blandras, right? :))
Vi hade lite lucia träning idag också, jag, simon, tommy och salome ska sjunga kvartett! HAHA! =D fan va bäst vi kommer att vara alltså.  Jag är fullt seriös, ja oja. Hade engelska redovisning efter lucia övningen, gick bra tror jag. Fick komplimang när jag lämnade in mitt papper, det tar jag positivt. Happy faces. Lite matte slutade dagen ganska bra.

När jag kom hem fixade jag och donade lite med papperna för barngymnastiken. Clumsy som jag är hade jag självklart kopierat ut förra årets brev, så datumen stämde ju inte riktigt. Så det blev till att dra ut några nya exemplar innan jag drog till träningen. Innan dess kom även adam som också följde med till klöxhult. Träningen gick bra och vi for hem. Åt lite mat och kollade på tv. Trevligt :)

- nu nördar jag mig framför datorn som jag oftast gör vid den här tiden på dygnet. Rätt skönt faktiskt. Borde kanske göra något vettigt,  som skolarbete typ. Fast nej, jag orkar inte. Jag ska dricka lite oboy nu, och sätta på tvn. Låter finemang eller hur? :))

Förresten, är det bara jag som tycker att de börjar bli lite bloggtorka? Innan skrev alla jättemånga inlägg varje dag, nu läser man från samma personer, men inte alls lika ofta.  Visserligen är det inte förrän nu alla typ skaffar blogg, men det verkar ju inte vara någon som skriver. Tycker jag är lite tråkigt. Det är faktiskt grymt kul att sitta och läsa andras bloggar, det är så jag roar mig om kvällarna. Så people, fortsätt skriv. Folk läser, folk är intresserade, folk undrar.  Det var allt för mig. puss&kram.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0