the best

Jag kände mig helt ickelevande när jag vakande imorse. Lite på grund att jag har grym träningsverk i kroppen, och lite för det tråkia vädret. Dessutom tror jag att jag har gjort något med min höft, som inte är träningsverk. För jag har riktigt ont när jag går och rör mig. Men jag biter ihop.
Skolan har innehållit byggdag och inspelningsdag iprincip hela dagen. Hyffsat okej. Skippade idrotten idag pågrund av höften, får hoppas det blir bättre tills på fredag, om jag nu ska ha idrott då vill säga (a). Inspelningen gick faktiskt kanon för mig och min grupp. Det var för första gången i världshistorian inte jag som sabbade när vi filmade. Haha. Inte mycket iallfall. Jag lyckades hålla mig för skratt och så, dock fick vi inte se filmen efterråt. Men jag hoppas det gick bra, det känns faktiskt som det. Skönt att det temat snart är över, bara provet kvar som är på tisdag kommande vecka.

Jag och johanna cyklade hem med ganska sura miner och uppdragen luva då vi märkte att det regnade. Men det var bara till att sätta sig på cykeln och rulla hemmåt. eller rulla, vi fick trampa som galningar för att det blåste en hel del. Fast det var kanske bara jag som hade det jobbigt på min cykel. Vad ska man tycka om vädret egentligen? Ser inte mycket positivt med det just nu. Usch.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0