if you always do, what you always did, you will always get what you always got.

Äntligen har jag lyckats skriva ett par rader till på mitt arbete om kloning, känner att det sakta med säkert går bra framåt. Skönt det ska bli att få detta överstökat, men å andra sidan föjer ju ett nytt tema när detta har avslutats. Nästa tema är USA och Porr på ett ungefär har jag för mig. Spännande, inte sant? Och idag konstaterade även jag och Salome att vi riktigt längtar tills vi får jobba med årets åttor. Eller, kom vi fram till att vi inte längtade?

Förresten, om det är några som har synpunkter på kloning, om ni tycker det är rätt eller fel så lägg gärna en kommentar här nedan. Dessa kommentarer behöver inte publiceras om  ni inte vill. Men hade gärna behövt några synpunkter att skriva om i mitt arbete. Och jag vet att ni är bra på sådant. Så vad tycker ni? Är det rätt att klona djur och/eller människor? Ska vi utveckla denna metod för att göra den säkrare, eller bör vi skippa den helt och hållet? KOMMENTERA!

haha, kännes som att jag riktigt går in för det här, så är det inte riktigt. Men jag måste försöka kämpa upp mig lite nu, för förut pratade jag och sara lite om gymnasiet och så vidare. Då slog tanken mig att jag har ju några poäng som behövs och att vara på den säkra sidan vill jag gärna ha rätt mycket mer än vad jag egentligen behöver för att komma in på den linjen jag vill komma in på, vilken den nu är. Det är svårt, valet är ganska viktigt för mig och säkert för många andra. Så vill gärna välja något som passar mig perfekt. Ska ju som sagt till växjö på lördag, då det är öppethus på john bauer, där jag faktiskt skulle kunna tänka mig att gå. Jag hoppas dessutom att det är fler från älmhult som är nyfikna på det!

Ska sluta pladdra vidare nu, nu blir det till att läsa lite i boken och senare ska jag sova. Så jag säger godnatt, för detta blir sista inlägget för idag. jag återkommer med mera imon! :) godnatt


jag saknar er!


Kommentarer
Simon

Vad duktig du är Kirre nu är det 21 som har kollat på din blogg !!

2008-10-16 @ 09:30:59
matteus

jag hade gärna börjat förklara varför jag både tycker det är rätt och fel med kloning men orkar fan inte skriva det här (sorry hade gärna hjälp dig). det nya temat låter ju intressant men skolan har en förmåga att förstöra sånt..!! så se till att göra det roligt om det nu inte är det ;P sov gott föresten

2008-10-16 @ 19:21:51
URL: http://lifesmistory.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0