I'm failing with most of the things I'm trying to do.

Ibland vill jag återfå de dagarna jag redan gått igenom. Spola tillbak tiden sisådär ett halvår. Det hade jag verkligen inte haft något emot, not really.

Träningen idag vart roligt anyway. Trampett  hela träningen med hel och halv skruvar hit och dit. Liten tävling också. Jag och Pernilla fann det väldigt roligt att skratta medans man ligger och stretchar benen. Haha det var nog dagens höjdpunkt, åh vad vi skrattade! Och åh vad det känns i bena nu. Vi upptäckte också att jag fått ont på helt fel ställe, och stretchat helt fel delar av kroppen, vilket vi märkte sen när Pernilla slängde ur sin kommentar som ingen lär fatta om jag skriver här. Men gör det ändå!
"Nu känns det!"
"Där också?" och så sneglar hon neråt emellan benen på mig. Haha, ja då kände jag att jag var på rätt väg :) Många vackra kort togs det också, eftersom tittiluttan hade sin kamera med sig. Sedan blev det lite dans de 5 sista minutrarna. Toppen! Nu sitter jag hemma och kolla på vänner, och väntar på att Sara ska messa mig när hon kommer hem eller något. Annars call'ar jag väl säkert henne senare, om det inte bli för sent vill säga.

Nu tänkte jag måla fransk manikyr som tidsfördriv!
over and out


Kommentarer
matteus

får man fråga varför just ett halvår?? va det nått spec som hände då eller?? vet själv hur det är.. hade gärna spolat tillbaka många delar av mitt liv så att jag skulle ha kunnat uppnå dom igen.. :$

2008-10-27 @ 20:13:01
URL: http://lifesmistory.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0