I'm surrounded by liars everywhere I turn

Hejhej. Skolan igen dåva. Men det var faktiskt inte så tungt att vakna som jag trodde. Med mitt alarm och sms som anlände i mobilen så var man plötsligt ganska pigg. Väl framme i skolan var allt som vanligt, en enda skillnad är att jag och salome haft riktigt skoj idag. Skrattat och flummat åt precis allting, det är sånt jag tycker om. Men det största, värsta, grymmaste, minst förväntansvärdra var nog ändå vår diskussion och kommentar i matsalen.
- ja vet, asså man ser det ganska väl när han sitter ner.
Asgarv i några minuter.
- ja, asså jag har också sett det!

shit, så kul har jag inte haft på länge. Full av luder var också en av dagens skämt, även portugal kan också vara ganska roande ibland. Skolan börjar bli bra ser det ut som, iallfall denna veckan. Haft ganska lugna lektioner idag. På idrotten blev det till att spela volleyboll. Mega roligt faktiskt. 

Dagens tråkiga var när vi skulle dra hem från skolan. Alltså, inte tråkigt att vi lämnar skolan, utan det tråkiga var det vi såg när vi kom fram till p-platsen. Då Johannas moppe ligger vält och skruvar är lösa från fram kåpan. Så jävla tråkigt och väldigt fel. Förstår inte riktigt hur människor bär sig åt egentligen? Mitt på ljusa dan' dessutom. Var finns moralen? Så jävla surt alltså. Men vi gjorde en polisanmälam and so on. Så det kommer bli bra och hon behöver ju säkert inte betala något för det går förhoppningsvis på försäkringen. Men man blir ju ändå så jäkla arg när man ser sådant. Värsta var nog att de inte hade varit på någon annans moppe, utan bara hennes. Mycket tråkigt.

Aja, nu ska jag snart pysa ner till träningen (y)
dubbelvolt som gäller idag dåva! haha goal for today!
big love ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0