the only things that's harder is being alone

Godkväll alla!
Har varit super usel med uppdateringen idag, sorry for that. Men har haft annat på tankarna idag. Tråkigt värre. Jag berättar lite om min dag nu istället.

I morse när jag vaknade så kände jag verkligen inte för att dra mig upp ur sängen för skola. Den känslan har jag vaknat med hela denna vecka, men jag har alltid någon anledning till att gå dit, oavsett hur skit jag mår på morgonen. Idag var det idrotten som fick mig på fall. För vem skulle någonsin tacka nej till två timmars idrott? Inte jag iallfall. Så jag  drog mig upp ur sängen, in i duschen, fixa sen till skolan. Började dagen med spanish. Hade ett mycket svårt läxförhör, men som jag klarade galant enligt Nettan :)  Sedan hade vi bild, börjar bli lite halvfärdig med bilden. Och den ser väl helt skaplig ut än så länge. Efter det vart det engelska, betygsätta någon annans arbete, wow! Lite svårt faktiskt. Efter det hade vi idrott resten av dagen. fräsigt värre. Spelade basket första timmen, innebandy andra.
           När idrotten hade slutat gick jag ner till skolan igen för utvecklingssamtal, som för övrigt gick hur bra som helst. Är ganska nöjd med hur jag ligger till faktiskt. Det lät positivt :) Tog inte mer än 15 minuter heller, så det vart bra. For hem, käkade lite och sedan kollade jag några avsnitt av one tree hill. Bäst. Somnade, vaknade senare av prat i huset. Pappas kompis vart här. Så fick gå ut och vara lite social, yrvaken som jag var så gick jag ut i tv-rummet med både täcke och kudde och babblade på som attan. haha.

Tidigare ikväll vart jag också på maxi med papi och sis. Skulle handla lite saker inför imorgon. Blev baguetter + dricka! Träffade på eve också. Hon verkade minst lika förvirrad som jag. haha. men ja, ni får hålla tummarna för oss imorgon. Nu ska jag fortsätta vara social på msn, eftersom jag inte kan göra två saker samtidigt. haha,. men ja, vi hörs imon! :) godnatt för er som ska sova, och trevlig kväll!

love kristin

 
en liten kristin. jag saknar att vara liten.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0