en timme är en minut

Jag är nöjd, nöjd med min insats idag. Träningen med småbarnen gick hur bra som helst, känner att jag lyckades planera detta väl och genomgående. Som sagt, jag är nöjd. Så jag gick hem från träningen med ett leende på läpparna, och mungiporna högt i ansiktet. När jag kom hem la jag mig i sängen för att läsa lite i boken, och på något vänster lyckades jag somna. Vaknade väl någon timme efter eller något, vet inte hur länge jag slocknade. Men när jag väl vaknat till liv igen så satte jag igång och läste lite till. Skulle egentligen kollat på syrrans match ikväll också, men orkade verkligen inte det. Men jag hoppas det går bra för dem. Vilket inte lät så troligt när martina berättade att de skulle spela. Positiv spirit på hög nivå, självklart. Vad annars?

Japp, har iaf lyckats läsa så långt som jag skulle hunnit förra veckan. Så nu sitter jag och gör uppgifterna till boken, svarar på meningslösa frågor om texten i boken vill säga. Totalt meningslösa. Well, jag klagar inte. :)

Fredag imorgon, vilket betyder en skön helg efter det. Vet fortfarande inte vad som händer i helgen, många alternativ. Släktträff, balders, fest eller en vanlig hemma kväll? Ja, alternativ var det. Hur är det med beslutet då? Inte lika bra nej. Äh, jag bestämmer mig nog snart, men balders är ganska uteslutet. Känner inte för det, plus att pengar måste jag ha. Då är ett alternativ borta. Tre kvar. Släktträff? Jo, det är ju såklart alltid roligt att träffa tjocka släkten, äta god mat, vara översocial och allt det där. Men, vill jag offra en lördagkväll till det? Yngst lär jag bli också. Syster min ska inte dit, likaså mamma för hon jobbar. Just me and daddy isåfall. Får se. Hemmakväll, njaa, nej, det tror jag inte heller det blir. Fest, låter mer som ett av alternativen jag skulle kunna infinna mig i. Jappjapp. :) Så, fest någonstans? Hör av er! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0