I'm a survivor

ja gott folk, jag lever. jag mår prima ballerina. nu vet ni det! :)

yep. Än så länge idag har jag bara kollat på oth, det är knasbra. Är lite så man fäller en tår då&då. Sorligt, men bra! Och nu har jag bara det extremt tråkiga kvar. Att plugga till NO provet och att läsa cirka hundra sidor i boken som skulle vart läst till förra veckan. Skit dryg bok. Känns som att jag läser hur mycket som helst, men att sidnummerna inte förändras. Att jag alltid läser om samma sida men med ny text, för talen ändras inte. Haha. Annars blir det återigen till att kolla på oth, får troligtvis inte dra ut ikväll. hihi, wohuips! No good. Men ja, har ju som sagt fullt upp, kommer nog inte ha några tankar på att ens gå ut nej.

Förresten så kommer det säkert lite bilder sedan, hoppas på att jag får några från Hanna som hade kamera med sig, eller Alexandra (: Kan alltid hoppas (: Nä, funderar på att börja nu, så jag får något gjort!

Det händer stundom att ögonblick hejdar sig och tvekar och dröjer kvar, mycket längre än ett ögonblick. Alla ljud tystnade, all rörelse avstannade mycket, mycket längre än ett ögonblick. Sedan vad ögonblicket börta.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0