not in my attention

Vårt kära solsken har nu övergått till regn och mörker, igen. Yep, nu ser vi nog inte den på ett tag mera. Nu är det bara till att sitta och vänta på att sommarn ska komma igen.

Skoldagen idag har varit helt okej, bara fyra lektioner idag, vilket är ganska skönt faktiskt, dock är ju lektionerna ganska långa, men vad gör det? Första lektionen hade vi egetarbete. Då jag nästan kände mig självmordsbenägen eftersom jag var så jävla trött, hade ont i halsen och allting bara gick skit för mig. Andra lektionen hade vi slöjd, lite mindre självmordsbenägen, men ändå fanns tanken där. Skulle såga en jätte fet träskiva, och då menar jag verkligen jättfet. Typ en trädstams storlek, ja ett tjock träd menar jag då. Jisses, jobbigast ever. Men på lunchen hade alla mina tankar försvunnit, då jag fick tid till att luncha med salome. Gad, i miss you!
Sedan vart det språkval, inget utöver det vanliga. Och sist äö. luffarschack, (32 - 21!), och matte.

Nu är jag @ home. Ska plocka iordning lite mat, och sedan sätta mig framför ett par avsnitt av one tree hill. Det enda jag kan säga om det är : lär er älska! Ouhff, absolut kanon! Ni kommer älska det! =)

Ikväll är det återigen träning, sista inför tävlingen! Nervous!
over and out


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0