play it for the girls

Vilken toppen dag det har varit.

Jag stack hem till Salome efter att jag städat lite på mitt rum, och hemma hos salome spelade vi guitarr hero, och jag kan inte mer än påstå att jag är så bra på det. Världsstjärna? Ja, det skulle man kunna kalla det. Sedan knallade vi över till Sara. Knack knack, men inget svar. Sen öppnas fönstret och en Sara kommer ut på taker. Fint bemötande och allt. haha. Det blev till att sitta och prata en massa på hennes rum, sen tog vi något att äta, kollade på lite youtube klipp och sedan blev det idol
- COME ON, COME OOON!
hahaha :D fyfan vad vi kommer att roa oss med detta. Och jag blir alltid så dissad när jag är med dem, eftersom jag anses vara en jätte utlänning för dem. haha, och för att jag inte har samma humor som dem. Jag känner mig särbehandlad. Av dem, av krantz, av alla! Hur ska jag klara mig i livet när folk bara särbehandlar mig? Bra fråga. haha Aja. iallfall, har saknat att umgås med er, riktigt mycket. Det märkte jag nu. För med er skrattar man alltid som fasen, och vi gillar't. Ojaoja!

Nä, jag måste läsa, ännu ett par sidor som måste vara lästa, ca 75 närmare bestämt. Så ska väl snart pysa och läsa, tråkigt som fan, och boken suger.
- se så positiv jag är :D

men imorgon blir det nog adam, och barngymnastiken :D brabrabra!
godnatt allesammans.
over and out


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0