so kiss me

Hej allihopa. Har blivit en ganska dålig uppdatering idag, det för att jag slutade halv-fyra idag och tränade vid fem. Så har inte riktigt hunnit. Men vi tar allt från början nu!

Skoldagen började med kompisstödjar möte, vilket kändes totalt onödigt. Eftersom vi pratade om allt annat som inte tillhörde det, typ. Aja, sedan hade vi mentorstid, lyckades komma försent med ett par minuter, lagom pinsamt! jotack! Jao, sedan klämde jag och johan in vårt dagliga luffarschack. 30-20 står det nu! Jag har ju lite att ta igen, men det går sakta men säkert. Efterdet hade vi teknik. Blev till att börja på våra timmerhus. Eftersom min team-mate var sjuk, så fick jag börja helt själv. Ganska tjåligt om man säger så. Men de två timmarna flöt förbi minst sagt. Och så hade vi lunch, på rasten spelade pojkarna kort, jäääävligt drygt med andra ord. Med alla ord jag kan finna. Tur väl började svenskan kort där efter, började skriva på mitt egna arbete. Vilket inte var överdrivet roligt, men bra company  har jag förstås! :)

Efterskolan blev det att titta lite på oth, sedan slumrade jag till typ 10 minuter, vaknade fem i fem och hade lite panik. Träning klockan fem, jaey! Blir trots allt tävling på lördag. Vet inte vad jag ska tycka om det, sålänge det går bra är jag väl  nöjd! :)

nu ska jag pyrra vidare! tjaao! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0