brick by boring brick

Ganska kul att vakna idag och se snön falla som aldrig föll. På nytt har vi fått ett täcke av vita flinor samlade. Jag bestämde mig för att ligga kvar en stund i sängen för att sedan ta en lång dusch. Därefter säckade jag ihop i soffan framför one tree hill, tills syster och mamma drog med mig ut till byn. Gick i lite affärer, fann inget som jag inte redan hade sett igår. Martina köpte med sig en burk hårfärg hem så ikväll har det färgats hår! Väntar fortfarande på resultatet.

Vid kvar över hem gick jag och mötte johanna. Kände mig mest som bambi på hal is. Vi gick till nagelsalongen och hon fick sina naglar fixade. 2½ timme senare klev vi ut ur dörren. Under dessa timmarna hann vi prata om både det ena och det andra med hon som jobbade där. Riktig pärla det där. Tatueraren var också en snäcka, så att säga. Vi blev bjudna på julmust och lyssnade hur mannen talade om sin bil.

Nu har jag fikat ett wienerbröd i min ensamhet, väntar på att syrran ska skölja ur sitt hår och sedan ska vi lägga i lite slingor. Jag hoppas det blir fint, annars lär jag få en slap på kinden av henne. Hon kan bli en riktig figther när de väl kommer till kritan. Förhoppningsvis ska jag inte få behöva se den sidan av henne, not today!


Kommentarer
Sebbe

Har du någon favoritbloggare? =)

kramar!

2009-12-30 @ 19:50:03
URL: http://lookstylish.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0