alla hjärtans dag

- den mest överskattade dagen på året?
Ja, för oss som inte har någon att fira med kanske :) Dock klarar jag mig finfint, jag har min kära mobil. Vi fyller ett år tillsammans idag faktiskt. Även om man skulle kunna tro att det är över 100 år gammal.

Iallfall, igår var det fredagen den 13:e. Jag vet inte riktigt vad man ska tro om dessa dagar, och ville egentligen bara stanna kvar i sängen. Sedan valde jag att inte tro på det, och klev ur sängen. Ingen otur på hela dagen. Kanske det har vänt till en turdag? Haha. Iallfall. Började dagen med spanska prov, och jag trooooor det gick bra, det känns bra iallfall :) Läsförståelsen var dock  aningen knepig, men det tyckte nog alla som hade spanska. Blir nog bra. Sedan hade vi eget arbete, och vi satt och knapprade på mobilerna hela lektionen, efter det vare bild. Har kommit en bit nu faktiskt, börjar se fint ut :) Kan lägga in en bild senare. Sedan hade vi lunch och idrott. Fast vi skippade idrotten för lite eget arbete istället, och vi gjorde ungefär ingenting på lite mer än 2 timmar. Haha. Ambition :)

Jag tog en promenask hem med sis. Senare gick jag ner till Linné för att träffa Salome där och kolla på killarnas träning, av någon anledning. Det visade sig att dem inte var där, så vi gick ner till haganäs, där vi hittade de små pysarna. Efter det gick vi hem till mig, mellanlandade på time och köpte lite gott. Kollade på fucking åmål och så kom sara :D Sedan stack sara igen, och jag och det andra S:et gick ner till norregård. Träffade Henke och Andy. Kollade på grind, guutt :) Sedan giiiick vi hem. Fattar ni hur mycket jag har gått idag? :O Synd att jag inte har börjat med min träningsdagbok ännu, hade suttit fint där. Och kallt så in i helvete vare. Kom väl hem vild halv tre tiden, och somnade vid tre.

Idag är det då alla hjärtans dag. Den ska spenderas med vänner. Bland annat några av tjejerna, och adam och hans kompisar. Blir väl att laga lite mat, och kolla på film :) Hoppas ni får en toppen alla hjärtans dag :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0