God, it feels like forever

Årliga fettisdagen idag. Jag har precis krängt i mig en halv semla, andra halvan sparade jag till en fining, som kommer alldeles snart! Jag gillar ju trots allt inte semlor så värst mycket, knappt alls faktiskt. Bara bullen/bröder, vad ni nu kallar det, som är gott. Haha.

Förresten, som jag trodde, jag fick inte mycket gjort, jag somnade i nästan tre timmar, hohoho. Inte bra.  Nu sitter jag iaf och lyssnar på Sophia Somajo - Irony. Som jag förövrigt knappt tycker om. Någon har dålig smak på musik. Jovars. Men spotify är bra, kungligt bra. Nu slipper jag fylla hela min hårddisk med massa onödig musik som jag lyssnar på då och då. Ska väl sätta igång och rensa bland alla mina musikmappar på datorn också, bara för att liksom.

Jag är sjukt sugen på någon konsert. Hade varit så jävla fräckt att gå på madonna eller något. Vilket jag vet inte kommer att hända. Men ändå, hade varit fettbra! Och så längtar jag grymt mycket till sommaren, strandfester, och solen framför allt. Jag vet att jag inte ska skriva såhär, man längtar bara mer då, och då blir man sur på denna äckliga snö som fortfarande tar plats på markerna landet runt. Ja, fuck snön!

Känner på mig att en fisk kommer snart, gotta go! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0