let's not get busted

Första nationella provet är officiellt avklarat. haha, det var inte så värst svårt, gällde väl mest att tänka igenom det man skrev så att det  lät bra.  Får väl veta resultatet nästa vecka eller något, om vi har tur då vill säga. Vilket vi troligtvis inte har, i och med att vi fortfarande inte fått tillbaka de vi lämnade in för två veckor sedan, lyckat. Nytt prov på torsdag, det långa långa svenska provet. Men jag ska ladda upp med gottesnacks och dricka, så det ska jag nog klara av.

Iallfall. Efter provet hade vi eget arbete, och vi missade slöjden. Vi blev ledsna!! Men vi lever som sagt fortfarande. Iaf, hade den där jobbiga vikarien idag, sjukt jäkla jobbig alltså. Hon ville veta preciiiis vad vi skulle göra. Blä, kärring! Vi hade mat, vi förlorade vänner eftersom vissa veklingar gav upp och stack hem, men jag, simon och oscar kämpade förgäves igenom denna dagen. :) Lyckades vi fin fint med.

Ikväll skippade jag träningen som ni kanske märker med tanke på klockan. Känner absolut inte att jag vill dit längre. surt, men ja :/ that's the way it is.. Har kollat på 16:e avsnittet av oth idag också :D fettbra. dock missade jag de sista tio minutrarna på grund av att jag somnade. höhö, ovanligt jaha. Nu ska jag keeka, vi hörs!


it's not that easy


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0