please don't stop the music

Kalasbra kväll igår alltså. Det verkar bli alltfler sådana helger nu förtiden. Förra helgen var great, denna var toppen och nästa helg är det fest även då. Hur finemang som helst.
Men det var inte det jag skulle berätta, det var om igår.  Kvällen startade i växjö. Vi (adam, stacey, thomas, gunilla och annie) var och kollade på stand up. Magnus Bentér. Åhååå, vilken härlig kille. Dock involverade nästan allt han sa något snuskigt. Men det var toppen!
"Nähe, vad de bara jag också eller?"
Lite roligt i början när han snackade om sprit och sådant. Om regeringen eller vad det var. Att man måste vara 20 år för att bära hem en kasse med sprit från systemet, men att man bara behövde vara 18 år för att dricka och gå på krogen. "Det är en tryggare miljö där". haha. Ja, det blev mycket skrattat den kvällen där. I bilen på väg hem började vår förfest! Vilket ös, ni kan väl tänka er? :D hahaha! Iaf, trevligt när vi kom fram till festen. Träffade mycket trevligt folk som man inte sett på, hundra år, minst! Lite stor lokal måste jag säga, men man får inte klaga, eller hur simon? ^^, Nä, men det var fiiint allting. Mer av det här. Vilket blir nästa vecka då det är kröö-ök igen va. :)

Bilder blev det inga heller. Sorry! :):)
Nu är det duschedags, mitt hår står åt alla håll efter lockarna igår. haha!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0