where ever this might take me I will follow.

Nu är det egentligen såhär att jag verkligen inte orkar skriva något. Men jag gör det ändå, bara för att jag väntar på att en film som jag laddar ner ska bli klar. Tidsfördriv som det med fin svenska heter.

Nåväl, jag kan ju säga så mycket som såhär att jag verkligen inte har ork till mycket idag. En hel dag i Ullared tar verkligen kål på den. Kort och sammanfattat. No deep feelings här inte. Fick med mig en och en annan pryl hem, bland annat en massa hårgrejer, klämmor, och sådant mycket nödvändigt ni vet. Det blev också lite andra saker, smått och gott. Som jag kan visa er en annan dag. (När jag säger det vet ni att det kommer att ta ca; jättelänge innan ni får se några bilder) That's just who I am. Haha! Sov jättemycket i bilen påväg hem, frös om fötterna och konstaterade att mina två plopprader med choklad var dagens bästa inköp, för endast 2,95 st!

Nu håller jag på att ladda ner en del filmer att roa med mig. Med tanke på att jag redan sovit mina timmar, för ca tre dagar framöver, så behöver jag något att sysselsätta mig med inatt. Ett bra alternativ tycker jag då är filmer. Håller på att fixa hem Into the deep och Slumdog millionaire, någon som tyckte jag skulle se dem. Så varför inte?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0