someday

asså, egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Det har inte hänt något speciellt som är sådär jätte roligt att berätta. Igår blev det som sagt ferre hos Olof. Ganska mycket folk, dock inte så mycket folk jag kände. Blev mest att sitta ute och prata med lite folk, och resten av kvällen satt jag och daniel fastklistrade framför deras värmeagrigat och pratade med thessi, olivia och stina för det mesta. De diskuterades vem som hade finast händer av oscar och daniel. Ja, det blev snack om lite av det mesta, några snusade för första gången, och andra bara chillade. Trevlig kväll ändå. Kom hem runt halv 2 då jag la mig i syrrans säng för att kolla one tree hill. Somnade och vaknade igen vid halv 3. Då gick jag in på mitt rum och fortsatte sova.

Idag, vaknade jag halv 2 som jag tidigare skrev. Har inte gjort något särskilt. Föjde med mamma och handlade, blev lite jordgubbar och sådant. Mumma! Annars har jag och martina legat bänkade i hennes säng, tittat en massa oth och ätit oss feta på allt möjligt. Känns ju lite lagom nyttigt faktiskt.

Usch, att klockan redan är åtta är ju nästan lite ofattbart. Det känns som att den skulle kunna vara max 5 iallfall. Ja, tiden går alldeles för fort en söndag. Imorgon är det tillbaka till skolan, men imorgon kommer jag nog vakna glad. Jag känner det  på mig. För då vet jag, då vet jag att vi bara har en vecka kvar i skolan. Plus att det är brännbollstunering, inte helt fel :) gotta go! puss!
något i stil med det här fick de bli


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0