find the right way to do the right things

Jag blir bara mer övertygad om att fredagen den 13:e faktiskt är en otursdag. Vi hade ju som sagt nationella proven direkt på morgonen. Vem tror ni inte försover sig till åtta, om inte jag? Så jag blev skitstressad, det var bara på med kläderna, borsta tänderna och sätta upp håret i en slarvig toffs för att sedan åka mot skolan. Alla kollade på mig som om jag vore en utomjordning. Kan de ha något med att jag var osminkad att göra? I think so. Provet gick förövrigt okej. Inte bra, inte dåligt, okej. Känns det som iallfall. Men vi får väl se om de fortfarande känns så när vi får tillbaka dem igen.

Efter proven var de lunch och sedan hemkunskap resten av dagen. Vi kollade på film och fikade bullar m.m som vi hade bakat förra veckan, eller förrförra veckan var det nog. Helt okej gott. Dock var filmerna så otroligt tråkiga och jag hade bara lust att sova. Vi slutade iallfall 20minuter tidigare idag, inte helt fel alltså. Jag börjar nästan vänja mig vid detta med att sluta tidigt, det behöver jag nog inte oroa mig mera för. Det lär inte hända igen.

Men å andra sidan är det ju fredag idag, och då är det ju helg de kommande dagarna. Jag är en riktig liten livsnjutare och ska ta vara på detta. Vilket betyder att jag ska gå och lägga mig snart, och sova. Ikväll (senare) kommer min syster hem från danmark, saknat henne. Så ska bli kul att träffa henne och umgås lite med henne igen. Har varit tomt här hemma utan henne. höhö. Nu blir de soffan och tv. pusspådet, och ha en bra helg allihopa :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0