Melodifestivalskväll hos Sara.

Jag har aldrig varit ett stort fan utav melodifestivalen, men kände att jag skulle ge det en chans ikväll. Dels för att få träffa mina fina vänner, och för att ha en trevlig kväll. Så mi madre körde ner mig mot den stora staden möckeln, älmhults stolthet enligt vissa, älmhults skithåla enligt mig ^^. Men iallfall, där väntade en Sara med godis och ett youtubeklipp med one tree hill. Förvånadsvärt, men oh så bra. Det blev även lite prat och sådant innan Simon och Salome tittade förbi. Då blev allt plötsligt mycket mer hysteriskt och alla blev helt till sig. Lite galet. Sara var nervös för hur de skulle sluta i melodifestivalen, simon satt mest bänkad framför facebook, och ja, vi andra bara fanns där.

Vid 8 satt även vi bänkade framför tv:n, som jag antar att många andra gjorde vid den tiden. Kollade på alla bidragen, satt och småpratade, åt (massvis) av chips och godis, drack och hade det super trevligt.
- Asså du vet väl att han har H.I.V? (säger jag och bokstaverar h i v)
- nej, kirre, asså han har hiv. (säger simon som ett helt ord)
hahaha, den killen har ju ingen koll alltså. synd om grabben alltså.

Jag fick helgalna ljudklipp alltså, jag skojar inte om att jag gärna hade visat dem för hela världen, om de nu hade varit möjligt. Haha, fast jag får nöja mig med att jag var med om de, och fick höra mina vänner kämpa in i det sista. De skrek sig hesa, hoppade nästan sönder golvet och väckte hela huset, om någon nu sov vill säga.  Tur att huset inte är antikt och gammalt, de hade nog inte varit mycket kvar av de då.  Simon tyckte iaf att Caroline af Uggla skulle vinna. Ingen av oss höll med. Jag själv tyckte måns, emd, eller alscazar. De var helt klart bäst. Men istället vinner någon loj opera låt?  Kommen helt från ingenstans, jag undrar vad det har tagit åt svenska folket faktiskt. Om de nu ens är de rätta siffrorna. Nästan så att man ville fälla en tår eller två när man fick höra vem som skulle representera Sverige i kvalet. Skäms nästan lite, kan riktigt se det framför mig. När Sverige skämmer ut sig.


Melodifestivalen är överskattat. Jag skulle aldrig ha gett de en chans. Nu kommer jag nog aldrig i mitt liv se det mera. Inte de närmsta århundranden iallfall. :) Men jag får iallfall tacka för en väldigt rolig kväll tillsammans med mina väldigt bra vänner.




mina favoriter. Måns är förövrigt jävligt lik vår idrottslärare. grr! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0