sometimes goodbye is the only way.

Åh vilken seg söndag, dock har den gått ganska fort faktiskt. Eftersom jag den mesta delen av denna dag har sovit. Helt slutkörd har jag varit. Att vakna klockan 6 på morgonen en lördag, och senare samma kväll klockan 3 gå och lägga sig, det suger verkligen all must ur en.

Så jag vaknade klockan halv 1. Kollade tv, somnade senare igen, vaknade lite senare, städade rummet. Som tog ungefär 1½ timme, så ni kan ju tänka er hur mycket jag hade och städa. Sedan gick jag och la mig igen, vaknade någon timme innan träningen.

Träningen gick finemang och jag hade lite problem med allting med tanke på min kära träningsvärk som jag så kärt hälsade välkommen imorse. nä men det gick bra ändå. På vägen hem fick jag lite kexchoklad av mamma, så nu har jag tryckt i mig lite utav det goda. Tänkte att jag snart skulle springa och duscha lite fort, men känner egentligen ingen ork till det. Sedan ska jag skriva lite i träningsdagboken som jag faktiskt påbörjade idag. Så lite har jag fkatiskt fått gjort idag, men det är ytterst lite. Nu ska jag iallfall bara ta det lugnt en halvtimme till iallfall, får se vad som händer efter det :) haha, puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0