shadow of the day

Jag tror jag satt vid datorn alldeles för länge igår kväll med tanke på att det var precis så att jag orkade ta mig upp ur sängen i morse. But who do I have to blame? 
Cyklade för första gången, på tok förlänge sedan, till skolan. Kallt som fan och mina öron vart röda. Påminn mig om varför jag gör det? Just det! Min syster. haha. Vi hade slöjd idag, är färdig med ett hjärta på mitt lapptäcke, inte illa alltså. Än så länge så ser det faktiskt inte så tokigt ut, tänka sig. Idag hade vi även laboration på no-lektionen, första gången denna terminen typ. Eller på hela året? Vi klarade både de ena och de andra. Lite stolta över att ha klarat den uppgift som ingen annan klarat. Att få fram lite ananaslukt. Sedan hade vi lunch, äcklig mat och fight mellan simon och mat-tanten. Lite dramatik tycker vi om, sådant händer alltför sällan! :) Fortsatte med tråkig spanska, och sista lektionen gjorde vi ingenting. Jag knallade runt mellan två av våra klassrum och var social istället. Funkar finemang. Även om jag nu har en del att ta igen med. Haha, "but who do I have to blame?". Skärpning!

Jag cyklade hem fort som attan för att det var ruskigt kallt ute. Gjorde lite bullar och la mig i soffan och kollade lite på tv. Vilket resulterade i lite sömn. Vaknade lite innan träningen började, stack ner för att få lite information om tävlingen och så vidare. Som tråkigt nog inte blir av... Men de goda nyheterna är att vi istället ska tävla den 9/5, och då inte bara med dans utan istället gymnastik. Inte helt fel det heller ju! :)
Åkte hem igen för jag hade ju som sagt en del plugg att ta igen, så det blev ingen träning för min del, som vanligt på tisdagar. Tänkte jag skulle gå ut och gå en runda senare, för träningsdagbokens skull. haha, så jag har rört lite på mig idag iallfall. Annars är jag otroligt stolt över mig själv, jag har liksom satt igång att göra mina no-uppgifter om evolution. Det börjar gå framåt, och idag ska jag vara duktig kvällen ut och skriva färdigt min diktanalys, kanske filosofera lite och komma på en egen dikt, skriva på träningsdagboken och läsa. Haha. Ett lycka till lär jag ju  behöva, med tanke på att jag säkert komma lägga av innan jag är klar med hälften. Men positiva tankar! Jag fixar detta.

Dags att sätta igång om jag ska bli klar innan gryningen :) puss!

det var tänkt att jag skulle bjussa på en bild från labben, men jag hittar såklart inte min usbsladd. Kabelfan!

istället blir det på en som antagligen kollar på mer tv än vad Burre gör! tänka sig att de finns.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0