how could you be so heartless?

Rackarns vilken dag det var varit. Ganska lång för min del.
Vaknade runt 5-halv 6. Fixade mig, och vid halv 7 åkte jag med mamma till hennes jobb. Pratade med jobbintervju människan, fick papprerna underskrivna och sedan var det tack och hej! Ganska onödigt att åka dit så tidigt på morgonen enligt mig, men rätt ska vara rätt.
Kom hem igen runt halv 8, somnade tjugo minuter, sedan bar de av till skolan. Började dagen med kompisstödjarmöte. Där var de avslutning för fulla kastruller, och vi bjöds på glass, kolasås och strössel. Alltså en ganska helt okej frukost, inte nyttigast. Men jag nöjde mig med det. Någon timme senare började mentorstiden. Efter de hade vi avslutningsövning. Haha. Forever young. Den sjunger killarna bra ;) stundvis.... haha, ni förstår vad jag menar. Engelska läxförhör efter det. Gick nog bättre än jag trodde att det skulle gå, tror faktiskt det kan ha gått bra. For once! Lite mat på det, och sedan hade vi idrott. Återigen spelade vi brännboll, men idag var de riktigt varmt att spela, faktiskt. Det kunde man inte tro i morse då det spöregnade och man knappt kunde se ut genom rutorna i bilen, men det var det! Efter ett par svordomar, tabbar, och några helvarv så vann vi. In case ifall någon antecknar. Sista lektionen satt jag, Oscar och Simon ute och chillade. Finemang!

 Hemma nu iaf. Eller ja, för ett par timmar sedan. Helt utslagen så somnade jag då det egentligen var tänkt att jag skulle påbörja min filmanalys. Fast det blev att jag tryckte på paus-knappen och sov i ett par (hundra)timmar. Inte bra, men ack så skönt. Antar väl att det är bäst jag sätter igång med filmanalysen igen, annars blir den väl aldrig av innan jag går och lägger mig igen. so, see ya!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0