och när allt börjar falla på plats, saknas en bit.

Jisses vad populärt det har blivit att kryssa i  -Aktiva "vad jag lyssnar på"-knappen. Fast å andra sidan är de väl lite spännande att se vad allt folk lyssnar på för musik. Ibland finns de kanske en och en annan låt man själv någon minut efteråt sitter och diggar till. Och som en liten parentes, thank god för spotify. Min dator hade nog inte klarat av mera musik, eftersom den reddan är jävligt fullproppad. Fast jag börjar bli bättre på att rensa min dator, det känns duktig.


ouhff, jag är lite orolig över min svenska redovisning faktiskt. Även om det alltid känns värre än vad det faktiskt är så gillar jag inte det. Det är väl något med det där att stå och prata inför en grupp av människor. Får väl shotta lite innan jag går till skolan imorgon så ska de nog bli lite mer smärtfritt.


well, nu har jag duschat, ätit och pluggat mera. Dags gå inom sängen för ett par timmars härlig skönhetssömn? Lockar alldeles för mycket just nu, för mina ögonlock väger ca 500kg var, lite börda att bära på vill säga. Därför säger jag godnatt för ikväller.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0