Gammal försenat inlägg. från 29/4

Igår var en så otroligt bra dag, en så bra dag att jag inte ens hann slänga in ett inlägg i min käre blogg. Illa.  Direkt efter skolan åkte vi ner till helsingborg för att hämta lille Molle. Nån timmes bilresa, och sedan var vi framme. Jag blev helt till mig när man hörde de tre små liven tjuta och skälla lite. Alla hundarna var riktigt söta, men för att skryta lite så var den vi fick med oss hem aningen sötare. Åh så små! De var mycket mindre en vad de ser ut att vara på bilden.
Vi packade in oss fyra i bilen och styrde mot älmhult. Jag sov hela bilresan dit, och nästan hela hem. Älskar att sova i bilen, även om det inte är lika skönt när man sedan vaknar med världens nackspärr, men det är smällar man får ta :)

Idag har vi haft två inlämningar och en debatt i skolan. Inlämningarna skrev jag länge på igår och träningsdagboken slutade på 7 sidor. Får hoppas att det blev bra också. Debatten gick också bra, trots att vi var den mest oförberedda gruppen var vi de som pratade mest och längst.  På lunchen chillade vi ute med en varsin glass, och det var gott. Känns precis som sommar. Precis som dem veckorna ska göra precis innan sommarlovet, helt underbart med andra ord :)

Nu har vi hela 4dagars ledighet att njuta av. Dessutom är det Valborg. Mysig helg tror jag att det kommer att bli, eller, rättare sagt, jag hoppas det. Vart ska ni fira Valborg då? :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0