when you find someone you really care about

Först och främst....
GRATTIS TILL KÖRKORTET BIG SIS!
- nu kan jag få skjuts vart jag vill, feels good :D!

Dagen började med Nationella prov i matte. Enligt min magkänsla gick det nog ganska bra. En uppgift som jag inte ens skrev på bara, åt pipan med mango och apelsinträd måste jag ju säga. Bara vänta och se på resultaten sedan. Fick tillbaka våra spanskaprov idag också, och jag är nöjd faktiskt. Läs/hör gick bättre än jag trodde också. Sedan hade vi en timme genomgång av samhällsekonomin. Det var tråkigt, och vi pratade nog bort nästan hela genomgången, tyckte vår lärare iallafall.

Just nu sitter jag här och känner mig riktigt fet. Det var ingen vidare god mat i skolan, så vi for ner till Amigo och där blev det pommestallrik. Sedan hade jag och pappa bestämt att om Martina lyckades ta körkortet så skulle vi ut och äta för att fira lite ikväll. Och det gjorde hon. Då blev det ännu mera fetmat på sorello. Winersnitzel (hej rättstavarN), så nu skulle jag kunna rulla några mil känns det som. Konstigt nog. Men rullade en runda med mollen sedan, så jag har fått rulla av mig lite iallfall. :)
Jag sitter även och funderar på om jag har något särskilt som skall göras tills imorgon vad det gäller skolan. Men kan faktiskt inte komma på något, så det ser ut att bli en lugn kväll för min del. Det lutar åt att bli ett par avsnitt one tree hill. Nytt avsnitt idag! :D  och ifall ni antecknar, så kan ni ju också skriva upp att jag är sjuk. Jag är förkyld och har jävligt ont i halsen. Men jag tar mig genom dagen anyway :) För er som antecknade alltså.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0