never say you're sorry

1a plats till älmhults gymnastikklubb!
Åh, de var så otroligt duktiga måste jag säga! Stort grattis!

Snabb rewind på gårdagen. Hämtade upp Evelina och Johanna och for ut mot diö, till Paulina. Snabb uppfräschning och sedan styrde vi mot Marcus. Där möttes vi av ett dussin killar (kändes det som) och hade det trevligt. Efter några timmar var det nog mer än ett dussin killar där, och fortfarande bara jag evelina johanna och paulina. Lika trevligt för de måste jag säga, kvällen slutade dock ganska tidigt av någon anledning, no wonder why. Jag åkte hemåt, åt flingor med syster och vid 2-3 tiden hamnade jag i sängen och sov som en stock.

Klockan halv 8 ringde klockan och jag var vid omedvetande att jag ens hade ställt den, fick fundera ett tag på varför jag hade satt alarmet på halv 8. Nio minuter senare, efter en hel snooze kom jag på det! Aningen panikslagen drar jag mig ur sängen och gör vad som måste göras. Halv 9 befann jag mig i en bil med gabril, anna, adde och werner mot ljunby. Tävlingen gick i samma ordning som alltid. Komma dit, träning, ledarinformation, domarinformation, indefilering, tävlingsstart och prisutdelning. Prisutdelningen är väl det som alltid är mest spännande och det roligaste momentet. Idag hade dem turen med sig och kammade hem guldet. Det är så det går med en tränare som Linda! :)

Samma volvo tog oss hem som dit, samma förare också. Inom sibyllla för lite mat, passande. Lång, krokig, snårig väg hem också. Nu har jag varit hemma ett par timmar och legat och sovit. Det behövdes kan jag lova, grymt trött. Satt nästan och halvsov lite i bilen. Well. Bilder slänger jag nog upp ett par lite senare när jag har samlat kraft och ork. Nu är det oth som gäller!  puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0