save your givings for the living instead

Crazy day. Det är inte en enda dag som är den andre lik i växjö. Långt ifrån. Idag hade vi både matte prov och ett litet engelska prov. Vad hon nu kallade det. Matten gick inte riktigt som väntat, de sista uppgifterna var som att vara ute på djupt vatten. Mycket svåra med andra ord, och det känns inte som att det var riktigt någon från klassen som satte dem eller ens skrev på dem. Kommer inte bli roligt att kika på resultaten om ett par veckor då vi får tillbaka dem. hm.

Det goda med denna sida är att vi fick håltimme från halv 10 till kvart över 12. Vi passade på ett göra en snabb visit i sammarkand. Våldgästade skopunkten så fint, alla tjejer och nästan alla hade en kasse med sig ut ifrån butiken, so was i. Jag och jenni, samt de flesta andra, gjorde ett klipp och nappade på tag två, få 50% på billigaste paret och jag gick ur affären 374 kronor fattigare. Fast jag fick med mig ett par finfina lårhöga stövlar.

Lite engelska som gick bättre än matten skulle jag tro och vi fick sluta klockan 1. Hör ni vilken toppen dag vi har haft? Hann med 20 över 1 tåget för första gången, i think. Hur skönt som helst att vara hemma klockan 2 och kunna lägga sig i soffan och sova efter ett avsnitt one tree hill. Och det var precis vad jag gjorde. Fast innan dess körde jag och pappa inom biblioteket för att jag skulle låna en engelsk bok, fast den jag ville ha fanns inte så jag ställde mig i kö på en, som troddes skulle komma imorgon. Annars får jag stora problem. Jag inskaffade mig ett eget bibbelkort också, för trehundrade gången typ. Alltid försvinner det någonstans, nu ska jag hålla hårt i det! Vuxen pöäng. På radion talades om varför man bara skulle ha 19 cigaretter i ett paket istället för 20, som om det vore dagens ilandsproblem. Nu tror jag att jag avrundar där. En bild från vårt tripp idag slänger jag minsann upp, det är ni värda att få se :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0