you'll never leave me alone huh?

Jäklar i helvete vad idrotten var jobbig idag. Bodypump i lite över en timme med en riktigt instruktör. Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö tre gånger om. Mina muskler var helt utpumpade (eller vad man säger) att jag knappt ens orkade resa mig upp efter stretchingen. Jag tror vi alla var lika döda, hela FR1. Sitter här på svenskan och håller jag armarna i ett visst läger är skakar allt dem gör. Hej träningsvärk imorgon och fem dagar framöver? Inte helt omöjligt. Fast å andra sidan kommer vi bli muskulösa frisörer allihopa haha! Nästa vecka väntar oss spinning.

Nu har vi iallfall svenska och har suttit och debattat med varandra. De slutade nästan blodigt  mellan ett par grupper fast frid och fröjd blev det senare. Ganska rolig lektion ändå, jag gillar att debattera. Vilket vi ska göra i 3 veckor framöver, sisådär.

- nej nu blev det ett tråkigt skol-inlägg igen. Jag återkommer när jag återkommer. Förhoppningsvis med lite annat än skola, det har blivit lite för mycket utav det nu minsann. Ack, tråkigt.

åter igen en helt opassande bild.


Kommentarer
123

är hunden albino ?

2009-10-06 @ 16:35:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0