090909

Halva veckan är avklarad, två dagar kvar. De två roligaste dagarna.
Idag har vi haft matte och engelska. På matten räknade vi i boken lite, gjorde lite excel uppgifter, fick en excel läxa (vår första läxa) och sedan var de slut på matten. Där försvann 3 timmar av dagen. Åt frukost idag på skolan. Gaaalet gott. Jag har nog inte ätit någon godare frukost någonstans faktiskt. Där riktigt njuter man av varje smula.

Efter lunchen hade vi engelska. Vi på började ett arbete om en kändis som ska redovisas muntligt och med powerpoint. Den lektionen gick riktigt segt och varken jag eller mina kollegor orkade göra något åt det. Alla satt mest och läste bloggar och sådant. Mycket trevligare tycker jag :)

Blev en runda inne på stan när vi hade slutat, secondhand bland annat. Sedan gjorde vi nog det bästa köpet för dagen. De där tre dounutsen för 20 spänn var minsann ett klipp. Vi köpte givetvis inte tre var, tänkte bara notera det. Så tjocka är vi ju faktiskt inte. Hemma nu i vilket fall som helst, tänkte gå en runda och sedan sätta mig med mitt dockhuvud och experimentera lite.

lite mat först kanske?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0