090930

Jag har träningsvärk i armhålan, nästan iallfall. Vet inte vad de är för muskel som sitter precis där på framsidan, men ont så in i helvete har jag, minst sagt! 

Idag var det matte och engelska som vi la vår tid på. Bråk, bråk och bråk. Inte kul. Käkade en välförtjänt frukost på skolan också, åh så gott det är! På engelskan satt vi och lyssnade på någon hörövning i, vad som kändes, en hel evighet. Efter första evigheten kom den andra. Jobba med ett häfte, inte kul. Börjat på ett kalla kårar tema nu.
Vi luffade ner mot tåget, en tripp in på gina, sedan in på stationen och lukta lite på gatuköksmaten. Lukta, men inte röra, eller smaka for that matter. Vi ville egentligen inte ha, det var mest bara en kul grej att prata om dessa körvsäljare. Tåget gick som sören hem och när jag steg ut på marken i älmhult kom regnet. Jag cyklade som aldrig förr hem, i uppförsbacke med motvind. Jag kämpade så svettet rann! Eller, kanske inte. Ni förstår poängen.
Maxi med mami sedan. Åh jag såg en liten liten liten liten kattunge under en bild. Sedan sprang den över till vår och då såg jag att den var skadad. Som om något annat rått djur hade varit och naffsat lite på honom/henne. Egentligen ingen större skada men ta hem den lilla varelsen tills den blivit bättre, fast det tyckte inte mamma var någon bra idé för då hade han troligtvis blivit hundmat. Så istället gick vi in en bit i skogen med honom eller henne (Svårt det där), där han/hon for in ganska så fort. Lilla tussen alltså.

hej gammal bild.
men sitter vid den gamla datorn, för en gångs skull. tänkte mova mig till den andra nu, jag har en rapport som ska skrivas och gärna bli klar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0