face drop

Ganska fullspäckad eftermiddag/kväll måste jag säga.
Efter tåget hade stannat i älmhult trampade jag vidare till haganässkolan och tittade på när träningen var i full gång. Jag är så sugen på att träna och många gånger om tänkte jag slänga på mig träningskläderna och bara köra som vanligt, vilket naturligtvis inte hände. Vet inte vad som hindrar mig egentligen (förutom licenser och skit), ont om tid skulle jag tro. När klockan slagit 7 var de dags för årsmöte, ord hit ord dit. Kan ju inte säga att jag förstod så mycket av vad dem sa, jag mest nickade och höll med.

När vi klubbat färdigt allt som skulle klubbas så åkte vi vidare (jag och werner trampade på) till Sorello där vi bjöds på god mat av ägk! När jag ätit upp en femtedel av kalle anka så var jag mätt och nöjd. Gott sällskap måste jag minsann säga, även om jag mest var trött och ville sova. Cykelturen hem piggade upp mig lite iallfall, kalls så in i. Påtal om kallt, så har mina nya vantar villat bort sig någonstans, troligtvis i huset. Vandringsfärd, vem vet.

Nu har jag tagit mig en varm och välförtjänd dusch, egentligen vill jag bara kolla på one tree hill nu, men jag har bestämt mig för att det faktiskt får vänta tills imorgon. Godnatt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0